Itthon hvg.hu 2020. december. 18. 14:09

Nyomoznak Bayer Zsolt hírbe hozott "harcostársa" ügyében

Szájer József ereszkedése robbantotta ki a régi ügyet, a rendőrség rajta van.

Szájer József emlékezetes, ereszcsatornán végződött brüsszeli szexpartija után elmélkedett Bayer Zsolt a Hír TV-ben egy "régi harcostársról". A publicista felidézte, hogy az egykori barát egy 12 órás autóút során félve, nagy nehezen vallotta meg, hogy meleg. Ezután két évvel pedig - Bayer állítása szerint - arról mesélt neki, hogy Thaiföldön kisfiúk is rendelkezésre állnak.

Bayer ebből "lefelé tartó spirált" olvasott ki, vélhetően azt, hogy aki meleg, az előbb-utóbb pedofil lesz.

A műsor után Szabó Tímea párbeszédes képviselő, valamint Tényi István feljelentő is a rendőrséghez fordult azzal, hogy egy pedofilügyet eltitkolni is bűncselekmény. Ezt egyébként Bayer azzal intézte el, hogy "nálunk ez nem szokás", mármint harcostársat elárulni.

A rendőrség Tényi Istvánnak válaszolt a Blikk híradása szerint - arról nincs hír, hogy Szabó Tímea kapott-e választ. A hatóság tájékoztatása szerint hivatalból már megindították az eljárást, még a feljelentések beérkezése előtt.

Bayer egyébként utólag azt mondta, hogy valószínűleg félreértette a "harcostárs" szavait, és valójában nem keveredett az illető pedofil kalandba.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
hvg360 Nagy Gábor 2021. február. 28. 16:00

Homályba burkolódzó újságírók csoportja dönt a Golden Globe-díjakról

A nevetségességből hosszú és nehéz út vezetett a Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szervezetének ahhoz, hogy őket, és az általuk filmes és tévés produkcióknak kiosztott Golden Globe-díjat is komolyan vegyék. Ezért nem hiányzott nekik, hogy a mai online gálára időzítve a pénzügyeiket firtatta egy tényfeltáró riport. Arra is emlékeztettek, hogy még a 87 tag névsora sem ismert, azt viszont tudni, hogy egyedüli magyarként köztük van Návai Anikó.