Sokkoló videó került elő az érdi tömegverekedésről
Itthon hvg.hu 2020. július. 31. 17:08

Sokkoló videó került elő az érdi tömegverekedésről

Egy szürke autó felöklelt egy bandatagot, később pedig áthajtott egy másikon.

Új felvételeket közölt a rendőrség a csütörtöki, gyilkossággal végződő érdi vendettáról.

A videó az egyik benzinkútnál történtek egy részletét mutatja be. Ebben látható, hogy egy szürke autó valósággal felöklel egy férfit, és métereken keresztül szállítja a motorháztetőjén, később pedig áttolat egy másik személyen. Az esetet több kameraállásból is megmutatják, az egyiken látszódik, hogy a szürke autó több, a helyszínen tartózkodó kocsiba is belehajt. Egy harmadik kameraállás azt mutatja meg, ahogy a két banda tagjai kövekkel és botokkal esnek egymásnak, verekednek.

Ez utóbbi részlet már látható volt a police.hu által közölt korábbi videóban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy Pest megyei és egy Fejér megyei társaság tagjai csütörtök este verekedtek össze Érden egy benzinkútnál. A vita közben szúró- és vágóeszközök, kövek és lőfegyver is előkerült, egy 50 éves férfi pedig meghalt. A rendőrség péntek reggel azt közölte, hogy elfogták azt a 36 éves férfit is, akit a gyilkossággal gyanúsítanak.

A rendőrség pénteken sajtótájékoztató tartott, amelyen elmondták, hogy vélhetően két család nézeteltérése fajult vitáig, majd erőszakig. A hatóság 12 fővel szemben indítottak eljárást csoportosan, felfegyverkezve elkövetetett garázdaság, egy fővel szemben pedig emberölés miatt. A rendőrség a sajtótájékoztatón nem mondta el, hogy az 50 éves férfi pontosan mitől vesztette életét.

A rendőrség közlése szerint két ember életveszélyes, három fő súlyos, míg hét fő könnyű sérülést szenvedett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés