Ablakból kizuhanó ember esett rá egy nőre Budapesten, mindketten meghaltak
Itthon MTI 2020. július. 31. 20:27

Ablakból kizuhanó ember esett rá egy nőre Budapesten, mindketten meghaltak

Az utcán tartózkodó nő egy babakocsit tolt, a gyerek csak könnyebben sérült.

Kizuhant egy emeletes ház ablakából egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nőre a fővárosban pénteken; mindketten meghaltak – közölte az M1 a péntek esti Híradóban. A baleset Budapest XI. kerületében, a Hadak útján történt.

A mentők mindkettejüket próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

A csatorna úgy értesült, hogy a férfi a panelház hatodik emeletéről zuhant ki tisztázatlan körülmények között. Később azonban a rendőrség azt közölte, hogy a 42 éves férfi öngyilkossági szándékkal, az épület 14. emeletéről ugrott ki. Az eset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés vétség miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja.

A 41 éves nő férje és nagyobbik gyereke nem sérült meg, a kisebbet azonban megfigyelésre a mentők kórházba vitték.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy négy mentőegységet riasztottak a helyszínre. Az első rohamkocsi percek alatt a kiért, a mentők a földön egy férfit láttak, aki nagy magasságból zuhant ki, és ráesett egy anyukára. A nő mellett egy féléves kislány is ott volt.

Az anyát és a férfit is hosszú ideig próbálták újraéleszteni, de mindketten menthetetlenek voltak. A csecsemőt könnyű sérülésekkel vitték a gyermeksebészeti osztályra – tette hozzá Győrfi.

A Blikknek a ház egyik lakója azt mondta, hogy a nő kétgyerekes édesanya volt, és a 12. emeletén lakott. A lap értesülései szerint az ablakból kizuhanó férfi nem abban a tömbben élt, információik szerint egy kamera felvette, ahogy bemegy a házba egy szerszámosládával. A Blikknek a lakó azt is mondta, hogy a nő férje végignézte a balesetet, jelenleg sokkos állapotban van.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés