Itthon hvg.hu 2020. május. 30. 19:18

Nagy pénz Kisvárda

Kikapott az Újpest az újrainduló NB1-ben.

Noha koncerteket és egyéb kulturális eseményeket nem lehet rendezni, de foci nélkül nem maradhat a közönség, így a küzdelem újból kezdetét veszi, ezúttal Kisvárdán 820 néző előtt.

A magyar első osztályú bajnokságban a hatodik Kisvárda Master Good együttese Dombó – Protics, Rubus, Cukalasz, Lucas, Ene, Melnik, Karaszjuk, Bumba, Fernando Viana, Gosztonyi összeállításban fogadta a Banai – Pauljevics, Risztevszki, Heris, Balázs B., Sedlácek, 0onovo, Simon K., Rácz B., Nwobodo, Novothny fölállásban pályára lépő, tizedik Újpestet.

A két csapat eddig ötször találkozott a legmagasabb osztályban, és a Kisvárda csak egyszer tudott győzni, a többi négy találkozót az Újpest nyerte meg.

Ám ezúttal Bumba 63. percben szerzett találatával a Kisvárda diadalmaskodott!

Az ország sporttársadalma lenyűgözve áll e nagyszerű sportteljesítmény előtt, és együtt dobban a szíve a mérkőzésre kilátogató mind 820 emberrel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Sport Horn Andrea 2021. április. 14. 06:30

Száz nappal a tokiói olimpia előtt sem tudni biztosan, a járvány hogy alakítja át a játékokat

Száz nappal a nyitóünnepség előtt még mindig nagyon keveset tudni arról, hogy fog kinézni az idén nyárra halasztott tokiói olimpia. A helyiek a negyedik hullámtól tartanak, miközben a szervezők még mindig azt tervezgetik, hogyan lehet hatékonyan felügyelni és biztonságban mozgatni, ellátni az eseményre érkezőket, esetleg kezelni, ha valahol járványgóc alakul ki.