Itthon hvg.hu 2018. szeptember. 03. 12:25

Úgy fogták el a visszaeső trafikrablókat, hogy felocsúdni sem volt idejük – videó

A két férfi két alkalommal is kirabolta ugyanazt a rákosmenti dohányboltot.

A 24 éves budapesti Sz. Dániel június 4-én 2 óra körül bement egy dohányboltba a főváros XVII. kerületében, egy fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette az alkalmazottat, és a kasszában lévő pénz követelte. Az eladó átadta a bevételt a férfinak, aki ezután elmenekült a helyszínről.

Két hónappal később, augusztus 4-én 3 óra körül ugyanazt a rákosmenti trafikot rabolta ki Sz. Dániel, de akkor társa is volt, a 26 éves budapesti D. Dániel. A két férfi a pénzzel együtt elmenekült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai D. Dánielt azonosították, és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói szeptember 2-án délután Pécelen elfogták. Az egyiküket annyira meglepték a történtek, hogy amikor a rendőrök kikapták az autója volánja mögül, még mindig szorongatta az energiaitalát.

Sz. Dánielt a nyomozás során szintén azonosították, és társával együtt még aznap gyanúsítottként hallgatták ki fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt.

A nyomozók a két férfit őrizetbe vették, hamarosan előzetesbe kerülhetnek.

Hirdetés
hvg360 Matalin Dóra - Hamvay Péter 2025. május. 02. 19:30

Mitől lesz finom a főzelék, milyen vendégektől borul ki Sárközi Ákos, és van-e itthon jó és olcsó alapanyag?

Mit értenek sokan félre a gluténmentességben? Hogyan lehet kikeveredni a főzeléktraumákból? Melyik alapanyagokat utálják legjobban a magyarok? Szuvidáljunk, vagy kövessük nagyanyáink módszereit? És miért nem szabad soha válaszolni Sárközi Ákos kérdéseire az éttermében? A Michelin-csillagos séf, Szatmári Ferenc gasztroblogger és Horváth Judit gasztroíró, receptfejlesztő volt a HVG Címlapsztori vendége.