2018. július. 18. 10:31 hvg.hu Utolsó frissítés: 2018. július. 18. 10:48 Itthon

Pillanatok alatt bíróság elé került a kaposvári porszívócsöves kukkoló

A porszívócsőre applikált telefon hozzáütődött az ablaküveghez, és a bent fürdő nő észrevette, hogy kukkolják. A házába rohanó férfi hiába törölte a felvételt, gyorsan a bíróságon találta magát.

A bíróság próbára bocsátotta azt a 42 éves kaposvári férfit, aki mobiltelefonnal „lekamerázta” a szomszédjában fürdő nőt júniusban.

A férfi otthon volt, észrevette, hogy a szomszédos ház fürdőszobájában felkapcsolták a villanyt. Sejtette, hogy fürdeni készül az ott lakó nő, ezért fogott egy porszívócsövet, és ráragasztotta arra a mobilját. Megnyomta a felvétel gombot, és a telefont a fürdőszoba ablakához emelte.

Nem volt azonban óvatos, a telefon nekiütődött az ablaküvegnek, és a bent fürdő nő észrevette, hogy kukkolják. Kiabálni kezdett, majd rendőrt hívott.

A férfi az ordítástól annyira megijedt, hogy a házába rohant, és azonnal törölte a felvételt. Az ügyészség tiltott adatszerzés miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé – közölték szerdán.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról