Itthon hvg.hu 2013. november. 14. 10:15

Kéri László mindenkit lealázott

Kócos fogú rémségnek nevezte Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivőt, majd Mesterházy Attilán és Bajnai Gordonon is gúnyolódott Kéri László politológus, aki egy jászapáti fórumon vett részt a szocialista Szekeres Imrével.

Bajnai Gordon csak azért lépett a pódiumra 2012. október 23-án, mert nem tudott időben elszaladni, így felnyomták a színpadra és elhitették vele, hogy ő a messiás – mondta Kéri László politológus egy jászapáti fórumon, amelyre az MSZP-s Szekeres Imre hívta el. Az eseményről a Magyar Nemzet közölt riportot (részletek itt olvashatók), amely alapján Kéri senkit nem kímélt, sem a baloldalon, sem a kormányoldalon.

A beszámoló szerint Kéri "sűrűn bazmegezve" alázta a politikai szereplőket. Azt mondta például, hogy amikor "szegény Mesterházy Attilával" tartott egy előadást, akkor az MSZP-elnök győzedelmesen jelentette be, hogy hány szinten győzték le az LMP-t, mire ő megjegyezte: "hát, b.meg, ez k.nagy győzelem volt!".  Aztán azt is mondta Kéri, hogy amikor Gyurcsány a DK-val kilépett az MSZP-ből, akkor azt hitték, megszabadultak tőle, de elfelejtették bezárni az ablakot, ahol mára visszamászott. A teljes baloldali garnitúráról pedig azt mondta, hogy idei október 23-i rendzvényükön bebizonyították, hogy egymást akarják leváltani, nem Orbánt. Csiricsáré szőttesnek hívta a balos ellenzéket, bár, mondta, a ruhánál legalább összevarrják a darabokat.

Kéri szerint Mesterházy azt hitte, hogy a bizonytalanokat az MSZP egyedül elszippanthatja, de tévedett. Hogy mi kell a győzelemhez, tette hozzá, azt nem neki kell megmondani, hanem a sok semmirekellő tanácsadónak, akiket fizetnek.

Selmeczi Gabriellára is tett egy megjegyzést, bár nevét nem említette, de a Magyar Nemzet szerint rá vonatkozott a "kócos fogú rémség" kitétel, amelyre aztán Zsigó Róbert Fidesz-szóvivő a napilapnak elmondhatta, hogy Kéri nőként, édesanyaként és politikusként is megsértette Selmeczi Gabriellát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Élet+Stílus Vándor Éva 2021. március. 08. 09:35

Harry és Meghan: ez a bosszú inkább keserű volt, mint édes

Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfrey-nek adott interjúja több címlapra kívánkozó állítással is szolgált, és a maga jól megkomponált nyersességében engedett betekintést egy diszfunkcionális család életébe. A Buckingham-palotában nem lesznek boldogok.