Itthon MTI 2012. január. 24. 15:18

Megvan a Gödör Klub új neve

Februártól Akvárium néven működik a Gödör Klubnak eddig otthont adó Erzsébet téri épület - mondta Muraközy Péter, a kulturális centrum leendő programszervezője.

Muraközy Pétert február 1-jei hatállyal bízta meg a klub programszervezői feladatainak ellátásával a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Vagyonkezelő Központja, valamint a Design Terminál Nonprofit Kft.; az ingatlan működtetését a Design Terminál veszi át.

Az új programszervező korábban elmondta: az Akvárium meg kívánja őrizni a Gödör Klub eddigi profilját és színvonalát. Muraközy Péter feladata lesz a Design Terminállal történő együttműködésben rejlő lehetőségek kihasználása és a Gödör-beruházás befejezésének koordinálása. Az átadás-átvétel február elején tíznapos szünettel jár, ezt követően a klub programjai a beruházással párhuzamosan is futnak majd, az építkezés várható befejezéséig, 2013 végéig.

Fotógalériánkhoz kattintson a képre!
Hernádi Levente Haralamposz

A Gödör Klubot kilenc éve működtető Uni-co Kft. vezetői korábban közölték: a klub elnevezése az építésziroda szellemi tulajdona, így annak használatát nem engedélyezik az új működtetők számára.

Hunyadi Réka, a Gödör Klub zöld, civil és szociális programokért felelős szervezője az MTI megkeresésére közölte: január 29-30-án a Víg végnapjaink elnevezésű összművészeti fesztivállal búcsúznak eddigi otthonuktól, majd január végén ünnepélyesen leveszik az épületről a Gödör Klub nevet. Mint hozzátette, jelenleg még keresik azt a budapesti ingatlant, ahol a Gödör Klub folytathatja működését.

Hirdetés
hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?