2011. március. 18. 08:33 hirado.hu Utolsó frissítés: 2011. március. 18. 08:32 Itthon

Nem csitul a balhé Tomcat és Szanyi Tibor között

Tomcat szerint "necces", amit Szanyi tett, aki a részletekről az MTV reggeli műsorában beszélt.

Médiahekk volt a gyöngyöspatai kettőskereszt-égetés, amelyet a Tomcat néven elhíresült Polgár Tamás és barátai indítottak. Tomcat célja ezzel az volt, hogy bizonyítsa, nem ellenőrzik ezeket az információkat az illetékesek, e nélkül cselekednek, vádaskodnak, tesznek diszkriminatív kijelentéseket. Az időközben személyes üggyé váló konfliktus Szanyi Tibor képviselő és Tomcat között nem csitul. A részletekről az MTV reggeli műsorában a bloggert kérdezték.

"A közéleti személyiségek ezek szerint más forrásból is hasonlóan tájékozódnak" – vélekedett Tomcat, utalva a gyöngyöspatai esetre. Hozzátette: sok közszereplő úgy tesz rasszista, antiszemita kijelentéseket, hogy megbizonyosodna annak valódiságáról – "telekürtölik vele Európát, és utána még csak bocsánatot sem kérnek az érintettektől" – mondta.

Bár a blogger maga nem járt Gyöngyöspatán, több barátja most is járőröz a településen – az ő elmondásukra alapozta a médiahekket. Hogy számíthat-e a blogterekben támadásra emiatt Tomcat, nem érdekli, mondván, hogy sokkal "neccesebb", amit Szanyi Tibor tett.

A Horthy Miklóst ábrázoló pólóban megjelent blogger szerint, amit Szanyi csinált, az interneten nem újszerű – "a névtelen barmok színvonalát tükrözi az ilyen hozzáállás és megnyilvánulás, hogy megpróbáljon valaki hisztériát kelteni" – fűzte hozzá.

Hirdetés
hvg360 Matalin Dóra - Hamvay Péter 2025. május. 02. 19:30

Mitől lesz finom a főzelék, milyen vendégektől borul ki Sárközi Ákos, és van-e itthon jó és olcsó alapanyag?

Mit értenek sokan félre a gluténmentességben? Hogyan lehet kikeveredni a főzeléktraumákból? Melyik alapanyagokat utálják legjobban a magyarok? Szuvidáljunk, vagy kövessük nagyanyáink módszereit? És miért nem szabad soha válaszolni Sárközi Ákos kérdéseire az éttermében? A Michelin-csillagos séf, Szatmári Ferenc gasztroblogger és Horváth Judit gasztroíró, receptfejlesztő volt a HVG Címlapsztori vendége.