2010. december. 21. 16:00 Utolsó frissítés: 2010. december. 21. 15:03 Itthon

HVG-krónika iPaden

Az újdonságok iránt fogékony olvasóinak szánja karácsonyi meglepetésként a HVG, hogy az ünnepek előtt iPad-en is elérhetővé tette a lap „Az év krónikája” című, 2010-ről készült 40 oldalas összeállítását.

 

A digitális kiadvány gerincét az év legfontosabb történéseit tartalmazó visszatekintés adja, amely hónapról-hónapra 300 képpel és videókkal illusztrálva összefoglalja a Magyarországon, illetve a világban lezajlott eseményeket. A HVG - kihasználva az iPad nyújtotta lehetőségeket - kiegészítő információkat és fotógalériákat is közöl, hogy újszerű élményekkel gazdagítsa a HVG-olvasóit.

A HVG, mint az ország vezető hetilapja stratégiai céljának tartja, hogy valamennyi digitális eszközön, minél szélesebb körben megjelenítse tartalmát.
Ennek első állomása volt a HVG Iphone applikációja, amelynek továbbfejlesztett, 2.0. verziója a múlt héttől már elérhető. A következő lépés a most megjelenő Év Krónikája 2010., amelyet februártól követ majd a hétről hétre szerda estétől elérhető DHVG kiadvány az iPad-en. Ezzel párhuzamosan a HVG megkezdte a más tablet-gépeken is futtatható verziók fejlesztéseit.

A most megjelenő „Krónika” nem ingyenes, kedvezményes letöltési ára 0,99 eurocent. A februártól rendszeresen megjelenő DHVG bevezető árát rövidesen nyilvánosságra hozza a kiadó.

A HVG – attól függetlenül, hogy az elmúlt évben 12 százalékkal növelte olvasottságát - újabb és újabb utakat, lehetőségeket keres ahhoz, hogy a papírváltozatban megismert és megszeretett hetilap cikkeit eljuttassa az olvasókhoz.

Hirdetés
Címkék
hvg360 Matalin Dóra - Hamvay Péter 2025. május. 02. 19:30

Mitől lesz finom a főzelék, milyen vendégektől borul ki Sárközi Ákos, és van-e itthon jó és olcsó alapanyag?

Mit értenek sokan félre a gluténmentességben? Hogyan lehet kikeveredni a főzeléktraumákból? Melyik alapanyagokat utálják legjobban a magyarok? Szuvidáljunk, vagy kövessük nagyanyáink módszereit? És miért nem szabad soha válaszolni Sárközi Ákos kérdéseire az éttermében? A Michelin-csillagos séf, Szatmári Ferenc gasztroblogger és Horváth Judit gasztroíró, receptfejlesztő volt a HVG Címlapsztori vendége.