Ingatlan ingatlanmenedzser.hu 2012. január. 09. 07:30

Jön a harmadik irodaház a Corvin Sétányon?

A 2011-es év sikereinek köszönhetően a két meglévő ütem olyan fokú bérbe adottságot ért el, amely mellett már bizonyos...

A 2011-es év sikereinek köszönhetően a két meglévő ütem olyan fokú bérbe adottságot ért el, amely mellett már bizonyos méret feletti irodaigényeket nem lehet kielégíteni, így a Futureal fontolóra veszi, hogy még 2012-ben megkezdi a harmadik ütem, a Corvin Corner irodaház kivitelezési munkálatait - erősítette meg a cég az Ingatlanmenedzserhez küldött helyzetértékelésében. Úgy tudjuk, hogy ez kb.6-8 ezer néygzetméteres lehet, az első kettő két-háromszor ekkora volt egyenként is.

Nagy, variálható tereket terveznek manapság az irodaházakba

A tavalyi év jelentős sikerének könyvelheti el Futureal iroda üzletága, hogy megállapodott egy nagy nemzetközi könyvvizsgáló céggel, a KPMG-vel új székhelye megépítésére. A Futureal első, Váci úti irodafolyosón létesülő irodaháza, a hajdani Volga Szálló helyén, a Váci út és Dózsa György út sarkán létesül.

Ennek a hotelnek a helyén lesz a KPMG új székháza

A hotel bontási munkálatai 2011 decemberében megkezdődtek. A 23 000 m2-es irodaépület egyik szárnya lesz majd a KPMG új székhelye, ahova jelenlegi, Forgách utcánál található központjából költözik majd át a vállalat 2014-ben.

„A másik épületszárnyba is megkezdtük a megfelelő bérlő keresését. Terveink szerint egy jól ismert, az adott piacon vezető bérlőt szeretnénk a KPMG szomszédjául megszerezni, akinek fontos, hogy székháza egy prémium kategóriás, jól látható kiemelkedő lokációban található.” – mondta el Berki J. János projektigazgató.

Tudatos otthon
Hirdetés
hvg360 Matalin Dóra - Hamvay Péter 2025. május. 02. 19:30

Mitől lesz finom a főzelék, milyen vendégektől borul ki Sárközi Ákos, és van-e itthon jó és olcsó alapanyag?

Mit értenek sokan félre a gluténmentességben? Hogyan lehet kikeveredni a főzeléktraumákból? Melyik alapanyagokat utálják legjobban a magyarok? Szuvidáljunk, vagy kövessük nagyanyáink módszereit? És miért nem szabad soha válaszolni Sárközi Ákos kérdéseire az éttermében? A Michelin-csillagos séf, Szatmári Ferenc gasztroblogger és Horváth Judit gasztroíró, receptfejlesztő volt a HVG Címlapsztori vendége.