Először nyitott vidéki éttermet a Padthai Wokbar.
Hét éve, hét budapesti étteremmel működik a Padthai Wokbar, most azonban megnyitották első vidéki éttermüket, Győrben - írja a Forbes.hu.
Kanóczky Máté, az étteremlánc társalapítója azt is elmondta, hogy ugyan újabb vidéki egységeket is terveznek, mivel az országban korlátozottak a lehetőségeik, hosszú távon a külföldi terjeszkedés a céljuk.
Az étterem a győri Árkád bevásárlóközpontban nyílt, Kanóczy szerint az ilyen plázás éttermekben kisebb a rizikó, pláne, hogy Győrben nagy a vásárlóerő és közel van a nyugati határhoz.
Azt is elmondta, hogy ennek az étteremnek a megnyitása többe került, mint a budapestieké, mert a személyzetet el is kell szállásolni, és a menedzsereket is a fővárosból delegálják. Az új éttermek nyitásával a Padthai-hálózat több mint háromszáz embert fog foglalkoztatni - áll a cikkben.
Egyre jobban megérheti inkább eltárolni a napelemmel megtermelt áramot
Rövid távon jó módszer a szolgáltatói hálózatos adok-kapok, de hamarosan a tárolásos módszerrel is érdemes lesz megbarátkoznia a napelemeseknek, hiába drágább a tároló egység előállítása és karbantartása.