Élet+Stílus MTI 2021. február. 27. 09:56

Meglettek Lady Gaga elrabolt kutyái

A két francia bulldogot épségben vitték be egy rendőrörsre.

Épségben előkerültek Lady Gaga kutyái, amelyeket szerdán este loptak el Hollywoodban fegyveres rablók az olaszországi filmforgatáson tartózkodó popsztár kutyasétáltatójától, akit mellkason is lőtt az egyik bandita.

A két francia bulldogot egy nő találta meg, aki felvette a kapcsolatot az énekesnő környezetével, majd leadta az állatokat az egyik rendőrőrsön, ahol átadták őket a sztár munkatársainak - közölte pénteken a Los Angeles-i rendőrség, amely szerint "úgy tűnik, hogy a nőnek nincs köze a szerda esti támadáshoz".

Lady Gaga félmillió dollár megtalálói jutalmat ajánlott fel, és még pénteken is újabb felhívást tette közzé annak érdekében, hogy "újra teljessé válhasson a családja". Mint írta, megszakad a szíve, és imádkozik az állatokért. Megerősítette, hogy kérdezősködés nélkül kifizeti a jutalmat bárkinek, aki visszaviszi neki a kutyáit, "akár találta, akár jóhiszeműen megvásárolta őket". A sztár nagyon kötődik kutyáihoz, gyakran jelenik meg velük együtt társasági eseményeken és a közösségi médiában. A rendőrség közölte, hogy nincs köze a jutalomhoz, így azt sem tudják megmondani, hogy a meg nem nevezett nő, aki bevitte a kutyákat, megkapja-e a pénzt.

A 30 éves kutyasétáltató, Ryan Fischer szerda este vitte ki Hollywoodban az énekesnő három francia bulldogját sétálni. Egy, az esetről készült videón látható, amint megáll mellettük egy fehér autó, kiugrik belőle két férfi és dulakodni kezd a kutyákat védelmező Fischerrel. Egyikük lead egy lövést a pótgazdára, majd két kutyával (Kojival és Gustavval) elhajtanak. A harmadik, Miss Asia nevű kutya elszökött, de később meglett.

A kutyasétáltatót mellkason érte a lövés, de az orvosok szerint teljesen fel fog épülni. Lady Gaga hősnek nevezte a fiatalembert, amiért az életét kockáztatta a "családjáért".

A francia bulldog népszerű kutyafajta, és egyre többször fordul elő, hogy a több ezer dollárért vásárolt kutyakölyköket ellopják, hogy újra eladják vagy tenyésztésre használják őket.

A hollywoodi kutyarablók szökésben vannak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
Sport Horn Andrea 2021. április. 14. 06:30

Száz nappal a tokiói olimpia előtt sem tudni biztosan, a járvány hogy alakítja át a játékokat

Száz nappal a nyitóünnepség előtt még mindig nagyon keveset tudni arról, hogy fog kinézni az idén nyárra halasztott tokiói olimpia. A helyiek a negyedik hullámtól tartanak, miközben a szervezők még mindig azt tervezgetik, hogyan lehet hatékonyan felügyelni és biztonságban mozgatni, ellátni az eseményre érkezőket, esetleg kezelni, ha valahol járványgóc alakul ki.