Élet+Stílus hvg.hu 2021. január. 04. 11:07

Agresszív mókusok harapdálják a New York-iakat

A megvadult állatok már több lakost is megsebesítettek. Az érintettek állítják: nem provokálták a mókusokat.

Felbőszült mókusok vegzálják New York Queens nevű kerületének lakóit; a BGR szerint a megvadult állatok már többeket is megtámadtak.

Az egyik érintett egy amerikai hírtelevízió kamerái előtt mesélte el, hogy egy mókus a combját és a kezét is összeharapdálta. A csatorna képeket is mutatott a támadás helyszínéről:

Egy másik lakos arról számolt be, hogy egy mókus a postaládájáról ugrott rá, és csak nagyon nehezen tudott megszabadulni tőle, miközben az ujjait is megharapta.

Az érintettek azt állítják, hogy nem provokálták az állatokat. Az esetek miatt többen rágcsálók elfogásához készített csapdákat helyeztek az otthonuk elé, hogy védjék magukat.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
hvg360 HVG360 2021. április. 16. 13:00

Élesben Velkey Györggyel: Leginkább túlsúlyos kamaszok kerülnek a gyermekintenzívre

Nincs olyan őrületes terhelés gyerekosztályokon, mint a felnőttekén – mondta a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója hvg360-nak. Velkey György arról beszélt, igaz vannak súlyosabb koronavírusos betegeik, közülük csak keveseket kell lélegeztetni. A Kórházszövetség elnökhelyettese úgy látja, bár a találkozásoknak van kockázata, a gyerekek szocializációja miatt is fontos, hogy mihamarabb visszatérjenek az iskolákba.