Benedek Tibor halála óta először posztolt Epres Panni
Élet+Stílus hvg.hu 2020. július. 12. 10:09

Benedek Tibor halála óta először posztolt Epres Panni

Benedek Tibor ma lenne 48 éves.

Epres Panni, Benedek Tibor özvegye először posztolt férje halála óta. A vasárnap megjelent Instagram-bejegyzésben Epres azt írta, hogy "köszönöm mindenkinek az elmúlt hetekben az együttérző szavakat".

A poszt apropója, hogy Benedek ma lenne 48 éves.

Benedek Tibor háromszoros olimpiai, valamint világ- és Európa-bajnok vízilabdázó a június 18-án halt meg, hosszan tartó, súlyos betegség után.

Elment az akaraterő bajnoka: Benedek Tibor (1972-2020)

Életének 48. évében elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó. Halálának hírét a szövetség jelentette be. Benedek Tibor május 4-én jelentette be, hogy teljesen visszavonul minden vízilabdával kapcsolatos tevékenységtől. Azt írta: a következő években kizárólag szurkolóként vesz részt a hazai vízilabdaéletben, illetve az UVSE szakmai munkájában, amelynek addig vezetőedzője volt.

Benedeket szűk családi körben temették el, azonban a család azt szeretné, ha a háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnoktól méltóképpen búcsúzhatna mindenki, aki szerette és tisztelte, ezért az augusztusi Magyar Kupa döntője előtt pályafutásának legszebb pillanataival emlékeznek rá Budapesten, a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában.

Június 18-án este tisztelői gyertyát gyújtottak emlékére.

Így emlékeztek Benedek Tiborra Budapesten

Tömegek érkeztek gyertyákkal a Hajós Alfréd Sportuszodához, hogy Benedek Tiborra emlékezzenek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!