Élet+Stílus hvg.hu 2020. február. 07. 10:26

Róka járt a brit parlamentben, oda is kakált

Az utcán engedték el a betolakodót.

Szabadon engedték azt a rókát, amelyet a brit parlamentben fogtak be.

"Láttunk már furcsa dolgokat a parlamentben az utóbbi években, de ez eddig a csúcs" – írta Twitter-üzenetében Julia Lopez képviselő.

A rókát kesztyűt húzó rendőrök vették üldözőbe, majd hosszas fogócska után befogták. Egy dobozban vitték ki az épületből, és szabadon engedték az utcán.

Ezt egyes polgárok kifogásolták, félve attól, hogy el fogják gázolni. Mások szerint viszont a London kóbor rókái értelmes éles eszű városi állatok, amelyek jól alkalmazkodtak a környezetükhöz.

A róka – egy másik képviselő fényképének tanúsága szerint – oda is kakált a brit törvényhozás épületébe.

(Metro)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
hvg360 HVG360 2021. április. 16. 13:00

Élesben Velkey Györggyel: Leginkább túlsúlyos kamaszok kerülnek a gyermekintenzívre

Nincs olyan őrületes terhelés gyerekosztályokon, mint a felnőttekén – mondta a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója hvg360-nak. Velkey György arról beszélt, igaz vannak súlyosabb koronavírusos betegeik, közülük csak keveseket kell lélegeztetni. A Kórházszövetség elnökhelyettese úgy látja, bár a találkozásoknak van kockázata, a gyerekek szocializációja miatt is fontos, hogy mihamarabb visszatérjenek az iskolákba.