Mi igen. Összeszedtük az elmúlt évek nagy rántott receptötleteit, és megvalósítottuk, hogy önnek már ne kelljen. Tanulság: nem kell mindent panírozni.
Ma még a sültkrumpli meg a rántott hús mentén zöldül az élet
– énekelte 1994-ben a Kispál és a Borz, és úgy tűnik, ez az elmúlt 25 évben szinte mit sem változott. Nincs mese, a magyar otthonokban a rántott hús örök, de lényegében bármit szívesen kirántunk, ami arra alkalmas. Attól függ, kinek mi a szokatlan, de mi még nem találkoztunk például rántott kovászos uborkával vagy pacallal – egészen mostanáig.
A panírozás és a kóstolás után természetesen pontokat is adtunk, a végeredmény így alakult:
- Szalonna: 9,5
- Túró Rudi: 8,5
- Pilóta piskótatallér: 7,5
- Snickers: 5
- Kovászos uborka: 3
- Pacal: 0
Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket: