A BBC jóvoltából bárki elkészítheti a szombati esküvő egyik fénypontjának számító tortát.
250 g vajat összekeverünk 350 g cukorral. Fokozatosan hozzáadunk négy felvert tojást, belekeverjük két citrom reszelt héját. Ezek után jöhet 350 g élesztős liszt, két evőkanál tej és szintén két evőkanál bodzaszörp. A tésztát két sütőpapírral bélelt tortaformába töltjük, és 180 fokon 30 percig sütjük.
A sziruphoz 200 g porcukrot, két citrom levét, másfél evőkanál bodzaszörpöt felhevítünk. A krémhez 200 g vajat kikeverünk 400 g porcukorral.
A szirup felét ráöntjük az egyik, a másik felét a másik tortalapra. A krémet egyrészt a két tortalap közé simítjuk, a többit a torta tetejére. Kandírozott citromszeletekkel díszítjük.
A Harry herceg és Meghan Markle esküvője körüli felhajtásról itt olvashatnak bővebben.