Az ország legnagyobb sörkocsmájává válik február 16-18 között a Gellért Hotel.
Hamarosan elérkezik a sör szerelmeseinek legszebb téli hétvégéje, a III. Indoor Sörfesztivál, amikor is a Danubius Hotel Gellért összes termeiben korlátlanul folyik majd a sör, mintegy száz féle változatban, köztük kis és nagyüzemi sörök, hazai valamint cseh, német, angol, belga italok, és whiskys hordóban érlelt sörkülönlegességek minden mennyiségben. A bevállalósabb sörrajongóknak pálinka-, sörpárlat- és írwhisky-kóstolás is dukál, de mindezt a felelős alkoholfogyasztás jegyében – hirdetik a szervezők.
Előkerülnek természetesen a sörrel párosítható ételek is, nem is akármilyen kínálatban. Varju Vili, a Bock Bisztró és a Vendéglő a Kisbíróhoz, valamint Frideczky András a Gellért Söröző séfjének sörpárosa felel a fogásokért.
Vasárnap egy pazar Sörbrunch Capriccio zárja a sörfesztivált, ahol korlátlan étel-, italfogyasztás és a fesztivál legjobb sörei várják a gourmand-okat. A menüsort Müncz Gábor, a Gellért vezető séfje sörökhöz passzoló ételekből állítja össze.