A francia színész saját gasztronómiai műsorral jelentkezik a TV Paprikán.
Gérard Depardieu-t konyhaművészet iránti olthatatlan rajongása ugyanúgy egész életében elkíséri, mint a mozi (vagy Putyin) iránti szenvedélye.
Éttermeket nyitott, szőlőültetvényeket művel, és nemrég leforgatta saját utazós-gasztronómiai műsorát is, melynek címe Gérard Depardieu felfalja Európát.
Laurent Audiot mesterszakáccsal, akivel húszéves barátságot ápol, Bajorországtól Bretagne-ig a legfinomabb falatokkal kényeztetik magukat. Megtanulják, hogyan készül az igazi francia baguette vagy az eredeti olasz mozzarella. Felkutatják a legfrissebb osztrigát, a legjobb érlelt sajtot, omlós marhát, és különleges termelői borokat kóstolnak. Depardieu imádja a hasát, nem utasít vissza egyetlen falatot sem, legyen az lazac vagy akár krokodil.
Gérard Depardieu grandiózus kulináris küldetése április 4-én 23 órakor veszi kezdetét a TV Paprikán. A tízrészes sorozat további epizódjai hétköznap esténként 23 órakor kezdődnek.
A TV Paprikával kapcsolatos hír, hogy a 24.hu-nak Tóth András, az Antenna Hungária kommunikációs igazgatója megerősítette: szombattól az - Andy Vajna filmügyi kormánybiztos tulajdonában lévő Tv2 Csoporthoz tartozó - tavaly debütált Chili TV-re cseréli az Antenna Hungária a fizetős MindigTV extra digitális földfelszíni (tető- és szobaantennás) platformon eddig elérhető TV Paprikát.