Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Schumacher

Élet+Stílus hvg.hu

Még látni fogjuk Michaelt – mondta Schumacher volt menedzsere

25 évvel ezelőtt, 1994. november 13-án nyerte meg első Forma-1-es világbajnoki címét Michael Schumacher. A 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedett autóversenyző menedzsere, Willi Weber felevenítette az első siker körülményeit, és arról is beszélt, hogy Schumi felesége, Corinna, nem engedi őt barátja közelébe.

Autó hvg.hu

„Schumi egy igazi harcos, aki soha nem adja fel!”

„A mi Michaelünk egy igazi harcos, aki soha nem adja fel!” Ezekkel a szavakkal válaszolt a tavaly decemberi síbalesete óta lábadozó hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher neje, Corinna annak a fiatal rajongónak, aki könyvet írt legnagyobb kedvencéről.

Autó hvg.hu

Nyílt levelet írt Schumacher felesége

Lehet, hogy a német labdarúgó-válogatott vb-győzelme extázisba kergette a németeket, ám a germánok nem feledkeznek meg az ország másik nagy fiáról, a tavaly decemberi síbalesete óta lábadozó hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacherről sem. Fokozottan igaz ez most, a hétvégén esedékes Német Nagydíj előtt.

Autó hvg.hu

Mindenki Schumacherről beszél az osztrák nagydíjon – Massát és Rosberget kérdeztük

Ketten vannak a jelenlegi Forma–1-es mezőnyben, akik Michael Schumacher csapattársaként is versenyeztek, és mindketten örömteli hírnek tartják, hogy a hétszeres vb-első több mint öt hónap után már nincs kómában. Felipe Massát és Nico Rosberget a versenynaptárba frissen visszatérő Osztrák Nagydíj helyszínén, Spielbergben kérdezte a hvg.hu a Schumi-helyzetről.

Sport hvg.hu

Telegraph: Már semmi jó hír nem várható Schumacherről

Michael Schumacher rajongói valószínűleg semmi jóra nem számíthatnak már kedvencükkel kapcsolatban. Az egykori Forma–1-es versenyző tavaly decemberi síbalesete óta kómában van. Családja két hónappal ezelőtt közölt utoljára hivatalos információt Schumacher állapotáról, azóta hallgatnak, és ez sokak szerint rosszat jelent.