Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#NER

hvg360 Jakab Péter

Jakab Péter: Kormányváltásra és korszakváltásra van szükség

"Az együttműködésbe talán mi érkeztünk a legmesszebbről. Talán szerénytelenségnek tűnik, de büszkén írom le, hogy az a közösség, amit Jobbiknak hívnak, mára egy az európai értékek iránt elkötelezett, modern jobbközép, szociálisan érzékeny nemzeti néppártként része a szövetségnek" – írja a Jobbik elnöke a hvg360 Ellenzék 2022 sorozatának második etapját nyitó írásában. Azt is elmondja, hogy véleménye szerint az ellenzéki összefogás jó úton jár.

Gazdaság Oroszi Babett - Joó Hajnalka

VIP repülőjegyek Sao Paulóba, tízmilliók “mentális felkészítésre”: megszereztük az MKIK szerződéseit

Közérdekű adatigényléssel sikerült hozzájutnunk a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2012 óta megkötött, 2 millió forint feletti szerződéseinek listáihoz, amelyekből kiderül, mire megy el az MKIK pénze, közte az 5 ezer forintos kamarai hozzájárulások 10 százaléka. Van itt minden: repülőjegyek Sao Paulóba, infografikák 30 millió forintért, egy kis apró a felcsúti gimnáziumnak.

hvg360 Róth Elza

Róth Elza: A NER villámgyorsan megöregedett, és mi is vele öregedtünk

A bizonytalan időre prolongált kijárási tilalom idején az ellenzéki közvélemény a gondolkozást frusztrált ökölrázással, a megszégyenítés demonstratív, önigazoló rítusaival pótolja. Rosszkedvünk telét azonban csak részben magyarázza a járvány, a másik ok az alternatívák hiánya, írja szerzőnk. Vélemény.