Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Matthew_McConaughey

Kult hvg.hu

Trump uralma véget ért, de Keresztanyué és Doktor Balatoné még csak most kezdődik

Talán nem volt még év, aminek a végét annyian várták volna szerte a világon, mint a 2020-asét, ez a sötét, fáradt és hideg január azonban nem hozott túl sok megkönnyebbülést magával. Újdonságot azért igen: beiktatták Joe Bident, debütált számos értékes film, a Színház-és Filmművészeti Egyetem modellváltása pedig megállíthatatlanul robog tovább. Ez volt az elmúlt hónap az Élet+Stílus és a Kult rovatban.

Élet+Stílus Vándor Éva

Az élet császára, avagy mégis mihez kezdjünk Matthew McConaughey fura álmaival?

Ha egy időre elmenekülnénk egy olyan életbe, amely színesebb és szagosabb a valóságnál, Matthew McConaughey széles mosollyal és egy kacsintással felkínálja a lehetőséget a Zöldlámpa című memoárjában. Az Oscar-díjas színész sokszor motivációs trénereket is megszégyenítő következtetéssekkel tekint vissza a spirituális és a szakmai útkeresésére, és egyáltalán nem oszlatja el a feltételezést, hogy ő bizony az élet császára – aki még a nedves álmokat is valóra váltja.

Élet+Stílus MTI/hvg.hu

A kezébe vette a sorsát: Matthew McConaughey 50 éves

November 4-én ünnepli ötvenedik születésnapját Matthew McConaughey Oscar-díjas amerikai filmszínész, aki pályája elején romantikus filmek főszereplőjeként lopta be magát a nézők szívébe, néhány év leforgása alatt azonban bizonyította, hogy Hollywood élvonalában a helye.