Autó hvg.hu 2020. július. 13. 10:36

A győri polgármester is kiposztolta a körforgalomban balesetet okozó driftelők videóját

Rendőrségi ügy lett a jelenetből, miután az egyik autó karambolozott a körfogalom kijáratánál.

A rendőrség oldala számolt be arról az esetről, ami Győrben történt péntek délután, amikor a balesetet is okozó BMW vezetője a körforgalomban gyors tempóban körözött egy másik gépkocsival együtt. Az autó sofőrje ezt követően nekiütközött egy, a körforgalom kijáratánál álló autónak. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a vétlen autót egy harmadik, szintén álló gépkocsinak is nekilökte.

A felelőtlen sofőrt elfogták, és a rendőrkapitányságon előállították, ahol közúti veszélyeztetés bűncselekményért folyhat ellene vizsgálat.

Nem sokkal az eset után Győr polgármestere kirakott egy videót, amelyen a karambol előzménye és a baleset is látszik. A polgármester azt írta, szerencse, hogy nem történt halálos baleset, és megköszönte a hatékony intézkedést.

(A videóban káromkodás is hallatszik.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Itthon Ballai Vince 2021. április. 13. 20:00

„Az első hullámot még kinevettük, most napról napra jönnek a megdöbbentő halálesetek”

Egy család negyvenes éveiben járó testvérpárja – csak egy példa az Ózd környéki roma közösségekben koronavírus miatt elhunytak közül. A vírus nem válogat, egy helyi háziorvos szerint többségi és a kisebbségi közösségekben egyformán tombol a járvány. A romák körében mégis nagyobb a kockázat, de nem csak az általánosan rosszabb egészségi állapotuk miatt.