Bogdán László a Home office-ban: "A politikusok maradjanak a seggükön"

HVG360

1 perc

2020.03.24. 17:30

2020.03.24. 18:37

A Fidesz a saját bázisának akar üzenni ebben a világtragédiában is – mondja Bogdán László, az egykor félelmetes hírű, mára irigyelt helyzetű, cigányok lakta baranyai falu, Cserdi polgármestere, aki úgy véli, egy jogász végzettségű politikus ne akarjon vírusszakértő lenni.

Home office - Jelentések a "karanténból"

Miközben nagy tettekre készülünk, például a Mars meghódítására, egy láthatatlan kis vírus térdre kényszeríti az egész emberiséget, milliárdosoktól a nincstelenekig. Jobb híján mindenki az otthonába menekül, és igyekszik kibekkelni ezt az egészet.

A hvg360-on minden nap jelentkezik a Home office, amelyben M. Kiss Csaba kérdezi aktív élethez, nyilvánossághoz szokott ismert emberektől, hogy miként élik meg a helyzetet, hogy látják a közelebbi és távolabbi jövőt, mit tesznek épp, s mit kell elhagyniuk a szokásos tennivalóik közül. A most kezdődő nehéz időszakot dokumentálja a sorozat manír nélküli, személyes beszélgetésekkel, s közben talán a nézőknek is segít a privát túlélésben.

A következő részben Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely jelentkezik be, és egyebek között arról beszél, hogy ebben a helyzetben nem akarja kritizálni a kormányt, de azért sok mindent másképp csinálna.

A vasárnapi epizódban a nemrég megválasztott győri polgármester, Dézsi Csaba András egyebek mellett arról beszélt, kap-e információt, hogy pontosan hány fertőzött ember van a városában és honnan lesz elegendő védőfelszerelés.