Péterfy Gergely
Szerzőnk

Péterfy Gergely

hvg360 Péterfy Gergely

Az én hetem: Péterfy Gergely szerint az oltáshomály lett a sztenderd

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Péterfy Gergelynek a következő szavakból kellett ihletet merítenie: sztenderd, nyugatosság, oltáshomály, kávé, tízes.

hvg360 Péterfy Gergely

Az én hetem: Péterfy Gergely kilépett Magyarországról és megszűnt körülötte a gyűlölet

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Péterfy Gergelynek a következő szavakból kellett ihletet merítenie: összefogás, lejtmenet, készletezés, szemezgetés, kinyilatkoztatás.

hvg360 Péterfy Gergely

Az én hetem: Péterfy Gergely nem lett covidos, de őrt áll az SZFE homlokzatán

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Péterfy Gergelynek a következő szavakból kellett ihletet merítenie: Haditerv, időkapu, bringasáv, műgumi, történelmi.

hvg360 Péterfy Gergely

Az én hetem: Péterfy Gergelynek már elege van a nyárból

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Péterfy Gergelynek a következő szavakból kellett ihletet merítenie: közösen, zuhanás, félsziget, lövedék, Pilátus.

hvg360 Péterfy Gergely

Az én hetem: Péterfy Gergely digitális nomádként találkozott a mesebeli kis egérrel

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Péterfy Gergelynek a következő szavakból kellett ihletet merítenie: behurcolás, lista, bizalom, lakásbiznisz, jogállam.

hvg360 Péterfy Gergely

Az én hetem: Péterfy Gergely a karanténból kiszabadulva görög isteneknek áldoz

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Péterfy Gergelynek a következő szavakból kellett ihletet merítenie: térdeplés, bocsánatkérés, határnyitás, Trianon, ötvenes.

hvg360 Péterfy Gergely

Az én hetem: Péterfy Gergely nem fogja Ákosra ropni a polbeatet

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Péterfy Gergelynek a következő szavakból kellett ihletet merítenie: nemmagyar, restart, lassítás, videoballagás, fesztiválstop.

hvg360 Péterfy Gergely

Az én hetem: Péterfy Gergely rájött, hogy exportíró

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Péterfy Gergelynek a következő szavakból kellett ihletet merítenie: mundér, exportíró, kerékbilincs, szívószál, biodóm.

hvg360 Péterfy Gergely

Az én hetem: Péterfy Gergely a börtönné lett országról

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Péterfy Gergelynek a következő szavakból kellett ihletet merítenie: centi, börtön, sorcsere, káosz, ártatlanság.

hvg360 Péterfy Gergely

Az én hetem: Péterfy Gergely, 2019 szavai és egy végtelenül szomorú ötlet

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: öt kulcsszót felhasználva szubjektíven tekintsenek vissza az elmúlt hétre. 2019 végére tekintettel ezúttal rendhagyó módon az egész évről megemlékezhet Péterfy Gergely. A kulcsszavakat ismert szótárkészítő műhelyek, illetve egy nemzetközi tévéhálózat hagyományos év szava-választásából vettük, egyet viszont maga a szerző választhatott, kíváncsiak voltunk, melyik lesz az és miért. Tehát a kulcsszavak: klímavészhelyzet, egzisztenciális, they, kipcsak és az a bizonyos ötödik, amelyet Péterfy Gergely választott: a ...

hvg360 Péterfy Gergely

Az én hetem: Péterfy Gergely fotzeról és pussyról

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Péterfy Gergelynek a következő szavakból kellett ihletet merítenie: bukás, Nélküled, titkok, siker, hála.