Karafiáth Orsolya
Szerzőnk

Karafiáth Orsolya

hvg360 Karafiáth Orsolya

Az én hetem: Karafiáth Orsolya szerint túl könnyen felejtünk

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Karafiáth Orsolyának a következő szavakból kellett ihletet merítenie: esszékormányzás, emberkísérlet, kihagyhatatlan, szétcsúszás, pápavér.

hvg360 Karafiáth Orsolya

Az én hetem: Karafiáth Orsolya mindenhol csalásokba és hazugságokba ütközik

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Karafiáth Orsolyának a következő szavakból kellett ihletet merítenie: különbség, gondviselés, hackertámadás, repülő, vadászlét.

hvg360 Karafiáth Orsolya

Az én hetem: Karafiáth Orsolya mindent tud az uborkadiplomáciáról

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Karafiáth Orsolyának a következő szavakból kellett ihletet merítenie: tisztogatás, vasalódeszka, uborkadiplomácia, főkurátorok, hídvita.

hvg360 Karafiáth Orsolya

Az én hetem: Karafiáth Orsolya "nagymagyar" akart lenni, de lepisszegték

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Karafiáth Orsolyának a következő szavakból kellett ihletet merítenie: nagymagyar, szétbeszélés, diplomata-útlevél, tankönyvi, összefogás.

hvg360 Karafiáth Orsolya

Az én hetem: Karafiáth Orsolyában felrémlik, hogy a karantén örök

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Karafiáth Orsolyának a következő szavakból kellett ihletet merítenie: teljhatalom, trollkodás, kvótaítélet, óriáscsomag, taps.

hvg360 Karafiáth Orsolya

Az én hetem: Karafiáth Orsolya a szerencsétlen kesztyűpáriákról

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Karafiáth Orsolyának a következő szavakból kellett ihletet merítenie: piaristák, áruhiány, kimaradók, hűtés, sírni.

hvg360 Karafiáth Orsolya

Az én hetem: Karafiáth Orsolya írni ment, tűzzáporban találta magát

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Karafiáth Orsolyának a következő szavakból kellett ihletet merítenie: katonadal, petárdaháború, bozóttűz, légicsapás, ítélet.

hvg360 Karafiáth Orsolya

Az én hetem: Karafiáth Orsolya ráparázott

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Karafiáth Orsolyának a következő szavakból kellett ihletet merítenie: stadion, Emmy, roller, ügynök, medve.

hvg360 Karafiáth Orsolya

Az én hetem: Karafiáth Orsolya gatyameséje

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Karafiáth Orsolyának a következő szavakból kellett ihletet merítenie: táblacsata, zavar, kiűzetés, gatya, kvantumfölény.

hvg360 Karafiáth Orsolya

Az én hetem: Karafiáth Orsolya és a Mágus kacaja

Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet. Egy megkötésünk volt csupán: adunk öt kulcsszót, ezeknek valahol fel kell bukkanniuk ebben a szubjektív visszatekintésben. Ezen a héten Karafiáth Orsolyának a következő szavakból kellett ihletet merítenie: árfolyam, dróntámadás, kamujelölt, klímapara, Rammstein.