Sport hvg.hu 2019. július. 19. 19:07

2Rule mezben lép pályára a kormánytól 5,87 milliárdos támogatást kapó FK Csíkszereda

Azt már nem említi a közlemény, hogy Mészáros Lőrinc cége gyártja.

Mostantól 2Rule mezben lép pályára az FK Csíkszereda – írta közleményében az erdélyi focicsapat, szúrta ki a Transindex.ro portálon a 444.hu.

„A 2Rule logója ragadozó madarat formáz, ugyanis a márkanév kiejtése »Turul«, a magyar mitológia madara és az eredetmondák kulcsfontosságú alakja” – írják.

Azt már nem említik, hogy a 2Rule-t Mészáros Lőrinc tulajdonában álló cég gyártja. Valamint azt sem, hogy az FK Csíkszereda Egyesület egyébként csak a tavalyi évben 5,87 milliárd forintnyi támogatást kapott a magyar kormánytól, a pénzt elvileg tehetséggondozásra fordítják.

sport

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Itthon Ballai Vince 2021. április. 13. 20:00

„Az első hullámot még kinevettük, most napról napra jönnek a megdöbbentő halálesetek”

Egy család negyvenes éveiben járó testvérpárja – csak egy példa az Ózd környéki roma közösségekben koronavírus miatt elhunytak közül. A vírus nem válogat, egy helyi háziorvos szerint többségi és a kisebbségi közösségekben egyformán tombol a járvány. A romák körében mégis nagyobb a kockázat, de nem csak az általánosan rosszabb egészségi állapotuk miatt.