Hirdetés 2020. december. 04. 09:43

A WEXO startup nálunk is

Csehország után a CRYPTON DIGITAL, SE technológiai vállalat a mi piacunkat is megcélozta. Legfőbb terméke a kriptopénzes fintech WEXO platform. Ez a kriptopénzek tulajdonosainak modern funkciókat kínál, biztonságos környezetben.

A WEXO platformot csak júliusban mutatták be a szlovák piacon, és már a mi kripto-rajongóinkat is megszólítja. A WEXO segítségével a kriptopénzeket nem csak értékesítheti vagy kriptopénztárcába teheti, hanem kényelmesen cserélheti is a legismertebb kriptovalutapárok között. Jelenleg a WEXO az alábbi kriptopénzekkel dolgozik: Bitcoin, Ethereum és Litecoin valamint a Tether és TrueUSD stablecoinok (digitális pénzek stabil értékkel). Legfrissebb utolsó funkcióként a fejlesztők saját trezoringgal látták el. És mindezt az év végéig WEXO mobilalkalmazással tervezik megtámogatni Android és iOS rendszerekhez.

FOTÓ leírás: Peter Mariš, társalapító, a CRYPTON DIGITAL, SE igazgatótanácsának tagja, Milan Božik, a CRYPTON DIGITAL, SE vállalat társalapítója és az igazgatótanács elnöke

„Ebben az évben mindent teljesítettünk, amit előre elterveztünk. Az első funkciók elindításától számított négy hónapon belül kriptováltót is hozzáadtunk, pár nappal ezelőtt pedig elkészült a trezoring. A WEXO a funkcionalitása, a megvalósítási csapat és a felhasználói adatbázis tekintetében is növekszik. Az év még nem ért véget, mi pedig intenzíven azon dolgozunk, hogy rövid időn belül elindíthassuk a WEXO mobilalkalmazást is iOS-ra és Androidra. Úgy tűnik, ez hamarább sikerül, mint ahogy terveztük.” - ismertette Peter Mariš, a CRYPTON DIGITAL, SE társalapítója. A WEXO saját forrásból finanszírozott startup. A szerzők azonban a fintech projektek rajongóinak korlátozott számban lehetővé tették, hogy a WEXO részévé váljanak és részt vegyenek a társaság és a WEXO startup növekedésében. Év végéig a vállalat a WEXO részesedők számát 7000 fővel zárja.

Milan Božik, a CRYPTON DIGITAL, SE vállalat társalapítója és az igazgatótanács elnöke
„Úgy döntöttünk, hogy ezt a lehetőséget a határainkon túli rajongóknak is megadjuk. A WEXO az első gondolattól kezdve nemzeteken átívelő projekt. Ezért a közelmúltban az irodahálózatot Prágával bővítettük ki, most pedig jelentős kapcsolatokat építünk ki a magyar partnerekkel. Hasonlóan járunk el Lengyelországban is.” - írta le a vállalat növekedését Milan Božik, a CRYPTON DIGITAL, SE vállalat CEO-ja.

Eredetileg ez az innovatív szlovákiai csapat a kriptovalutákkal mint befektetéssel foglalkozott, amivel most is segíti az ügyfeleit, azonban a WEXO célja az, hogy mindenki számára lehetővé tegye a kriptopénzek korlátlan használatát a mindennapi életben. A 2021-es évben a WEXO a felhasználók számának többszörös növekedésével számít, ehhez alakítja ki a projekt infrastruktúráját is.

A projekt termékszolgáltatásait jelenleg a pénzügyi piacon gazdag tapasztalatokkal rendelkező UPDN ONE, s.r.o. cseh partnervállalat biztosítja. A CRYPTON DIGITAL, SE a projektet saját forrásaiból finanszírozza, azonban lehetőséget nyújt, hogy a WEXO projekt részesévé váljunk és ezzel az innovatív vállalat nyereségéből is részesüljünk.

 

Minden hír a koronavírus-járványról