Kult hvg.hu 2021. február. 10. 09:09

Macskaarccal jelentkezett be egy ügyvéd az online tárgyalásra

Viccesen kezdődött a texasi bíróság egyik tárgyalása.

A texasi 394. körzet bíróságának egyik polgári peres ügyét lefolytató bíró viszonylag higgadtan és röhögés nélkül vette tudomásul, hogy a Presidio megyét képviselő ügyvéd egy macska képével jelentkezett be a tárgyalásra. Arra azért figyelmeztette az ügyvédet, hogy szerinte bekapcsolva maradt egy filter.

Az ügyvéd (macska) bevallja, hogy ő nem tudja kikapcsolni a filtert, de megkérte a titkárnőjét, hogy oldja meg a helyzetet.

Az ügyvéd még kijelenti, hogy ő az, élőben jelentkezik, és hogy ő nem egy macska.

Azt látom! – mondja a bíró (aki egyébként nem látszik a, csak a hangja hallatszik), noha még akkor is csak egy beszélő és pislogó macskát látni.

Az végül nem derült ki, hogy sikerült-e kikapcsolni a filtert vagy macska-ügyvéddel folytatták le a tárgyalást.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
Kult Kovács Bálint 2021. április. 20. 20:00

Nick Cave többet tett, mint hogy megírta a karantén hivatalos dalát

Egyszer csak minden reklám nélkül megjelent Nick Cave új lemeze, a teljes egészében a karantén alatt írt és felvett Carnage. Az énekes talán már sosem lesz ugyanolyan, mint az őt ért tragédia előtt, de az új album már olyan, mint a fény az alagút végén.