Ingatlan hvg.hu 2018. április. 06. 09:53

Az ISIS lakáskeresős szórólapjához hasonlón szidják Orbán ügyvédjének kihívóját

Oláh Lajos a közvélemény-kutatások szerint a budapesti 5-ös választókerületben a legesélyesebb ellenzéki jelölt, egyúttal dr. Bajkai István, az Orbán család ügyvédjének kihívója.

A 444-hez küldte el egy olvasójuk a mellékelt képet, melyen jól látható, hogy az Oláh Lajost becsmérlő anyag és az ISIS lakáskeresős szórólapja egy kaptafára készült.

Az olvasó szerint ráadásul a a szórólap a Körúti Korzó akutális számával együtt érkezett, és a szórólap, illetve az újság egy oldala gyakorlatilag megegyezik. „Egy-két szó máshol van, de tartalom, kép és formázási stílus ugyanaz.” A Körúti Korzó fő témája elsősorban Bajkai fényezése és migránsozás, kiadója az impresszumban teljes homályba burkolózik.

Az ISIS lent látható lakáskeresős szórólapjai ügyében a rendőrség már vizsgálatot folytat.

zöldre át

Szabó Beatrix: A vállalati felelősségvállalás nem egyenlő az óvodai kerítésfestéssel

Gyorsan változó és kiszámíthatatlan világunkban időről időre újra kell definiálnunk az olyan divatos, már-már túlhasznált fogalmakat, mint a társadalmi felelősségvállalás vagy a fenntarthatóság. A Covid-járvány világszerte ráirányította a figyelmünket a nem fenntartható vagy működésképtelen gyakorlatokra, amelyek mellett nem mehetünk el szó nélkül – sem egyéni, sem társadalmi szinten. Eljött az idő, hogy ezt széles körben is felismerjük, és saját lehetőségeinkhez mérten tegyünk a változásért.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
hvg360 HVG360 2021. április. 16. 13:00

Élesben Velkey Györggyel: Leginkább túlsúlyos kamaszok kerülnek a gyermekintenzívre

Nincs olyan őrületes terhelés gyerekosztályokon, mint a felnőttekén – mondta a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója hvg360-nak. Velkey György arról beszélt, igaz vannak súlyosabb koronavírusos betegeik, közülük csak keveseket kell lélegeztetni. A Kórházszövetség elnökhelyettese úgy látja, bár a találkozásoknak van kockázata, a gyerekek szocializációja miatt is fontos, hogy mihamarabb visszatérjenek az iskolákba.