Gazdaság hvg.hu 2018. november. 16. 14:50

Nem vicc, 8 milliárd forintos vagyon a tét a humorista házaspár moszkvai válóperében

Az illetékes moszkvai bíróság kimondta a válást, az Oroszországban népszerű Jevgenyij Petroszjan és Jelena Sztyepanyenko többé nem alkot egy párt.

A válókeresetet a nyáron Jelena nyújtotta be, kiemelve a közös vagyon megosztására szóló igényét. Az összegről a férj képviselője a sajtóhíreket megerősítve annyit árult el, hogy 1,5 milliárd rubel lehet, de az is lehet, hogy kettő. A különbség nem elhanyagolható, 1 rubel most 4,3 forintot ér. Vagyis bő kétmilliárd forintos az eltérés.

Az Interfax hírügynökség idézi az aszzony képviselőjét is, aki azt mondta, hogy a művésznő a közös vagyon kevesebb mint ötven százalékára tart igényt. A férj egyébként egy ellenkeresetet is benyújtott, ezt azzal indokolta, hogy egykori felesége annyira koncentrált a vagyonmegosztásra, hogy magáról a válásról kicsit megfeledkezett a saját keresetében. Például azt nem írta le, hogy milyen indokkal kezdeményezi a házasság felbontását.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
BANK360 SZEMÉLYI KÖLCSÖN AJÁNLATOK
Személyi kölcsön kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Minden hír a koronavírus-járványról
Itthon Ballai Vince 2021. április. 13. 20:00

„Az első hullámot még kinevettük, most napról napra jönnek a megdöbbentő halálesetek”

Egy család negyvenes éveiben járó testvérpárja – csak egy példa az Ózd környéki roma közösségekben koronavírus miatt elhunytak közül. A vírus nem válogat, egy helyi háziorvos szerint többségi és a kisebbségi közösségekben egyformán tombol a járvány. A romák körében mégis nagyobb a kockázat, de nem csak az általánosan rosszabb egészségi állapotuk miatt.