Élet+Stílus hvg.hu 2020. szeptember. 05. 07:50

„Kásler Miklós ma hajnalban kiköltött egy turultojást” – Bödőcs Tibor híradója néha nagyon hasonlít az eredetire

A humorista elkapta a propagandamédia fonalát.

Új, mintegy 11 perc hosszú, a körzmédia híradójához olykor összetéveszthetetlenül hasonló hírműsorral jelentkezett Bödőcs Tibor. A paródiában felbukkan Kövér László és Karácsony Gergely, ifj. Lomnici Zoltán és Szijjártó Péter, és Kim Dzsong Un is, aki élesen bírálja a magyar médiaviszonyokat. És végre tisztába kerülünk a garázskoncertek jelentőségével is.

Minden percében tökéletes.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
hvg360 Nagy Gábor 2021. február. 28. 16:00

Homályba burkolódzó újságírók csoportja dönt a Golden Globe-díjakról

A nevetségességből hosszú és nehéz út vezetett a Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szervezetének ahhoz, hogy őket, és az általuk filmes és tévés produkcióknak kiosztott Golden Globe-díjat is komolyan vegyék. Ezért nem hiányzott nekik, hogy a mai online gálára időzítve a pénzügyeiket firtatta egy tényfeltáró riport. Arra is emlékeztettek, hogy még a 87 tag névsora sem ismert, azt viszont tudni, hogy egyedüli magyarként köztük van Návai Anikó.