A Nike lenyűgöző videója letarolta az internetet
Élet+Stílus hvg.hu 2020. augusztus. 01. 14:45

A Nike lenyűgöző videója letarolta az internetet

A befogadást és a kitartást dicsőiti egy egészen különleges vizuális megoldással.

A koronavírus-járvány a sportversenyeket is visszavetette, de a Nike szerint ezt nem ok arra, hogy a sportolók feladják. A sportmárka a kitartásuk előtt tiszteleg a legújabb hirdetésében, amely különleges, osztott képernyős megoldással hirdeti a befogadás és a sokszínűség fontosságát is.

A You Can’t Stop Us, vagyis a Nem állíthattok meg minket című kisfilmben fekete, fehér, ázsiai és muszlim sportolók válnak eggyé a vizuális trükknek köszönhetően.

A csütörtökön bemutatott videót csak a Twitteren már több mint 25 millióan látták. A YouTube-on is 21 millió felett jár a nézettsége.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!