Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#videó

hvg360 HVG360

Élesben Juhász Péterrel: Önállóan egyik pártra sem tudnék szavazni

Üdítő jelenség, hogy megvalósult az ellenzéki összefogás – mondja Juhász Péter, aki enélkül nem is tudna kit támogatni a választáson. A youtubernek állt egykori politikus egy esetleges ellenzéki győzelem esetén sem ambicionál kormányzati szerepet, az elszámoltatási munkában ugyanakkor el tudja képzelni a részvételét. Szerinte az elmúlt több mint 10 év össztársadalmi kudarc.

Itthon Ballai Vince - Ká Zoltán

"Nagyon elszoktam a számonkéréstől" – diákok vallanak az érettségiről (videó)

Az érettségi évének stressze a szokásos volt, de a feloldást jelentő események hiányoztak. Elszoktak a személyes számonkéréstől, ezért volt, aki emiatt is izgult a magyarérettségi előtt a budapesti Radnóti Miklós Gimnázium végzősei közül. Kijőve már oldottabb hangulatban értékelték a távoktatásos felkészülés kihívásait, és persze a feladatok nehézségét. Videóriport.

hvg360 HVG360

Élesben Sz. Bíró Zoltánnal: Putyinnak már nem számít, mit mond a Nyugat

A fenyegetés folyamatos fenntartásával zsarolhatják az oroszok Ukrajnát és szövetségeseit – erről beszélt Sz. Bíró Zoltán a hvg360-nak. A szakértő szerint ugyanakkor Oroszországnak sem volt érdeke egy háború a szomszédos országgal. A történész úgy látja: a Navalnij-botrány után Putyin hiába sérült erkölcsileg, a rezsim továbbra is stabil lábakon áll.