Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

tárgyalás

Gazdaság EUrologus

Jogállamisági tárgyalások: előrelépés történt az alkudozásban

Egy hete még meglehetősen óvatosan, most azonban már elégedetten nyilatkoztak az Európai Parlament részéről a jogállamisági feltételességéről szóló tárgyalások kapcsán. Bár részletek nem derültek ki, a nyilatkozatokból úgy tűnik, a tagállamok engednek az EP követeléseinek.

Itthon hvg.hu

Letartóztatták a darnózseli hentest

A sértett ügyvédje életfogytiglani fegyházat, az ügyészség súlyosbítást, míg a védelem felmentést kért a Kúriától annak a férfinak az ügyében, akit azzal vádolnak, hogy feldarabolta és elégette a feleségét.

HVG Könyvek HVG Könyvek

Hogyan tárgyaljunk emberek különböző típusaival?

Tárgyalási stílusunkat alakítja a gyerekkorunk, az iskola, a családi hátterünk, a kultúra és milliónyi egyéb tényező. Ha tisztában vagyunk vele, azonosíthatjuk erősségeinket és gyenge pontjainkat, és ezek alapján alakíthatjuk a gondolkodásmódunkat és a stratégiáinkat is.

Itthon MTI

Szijjártó megnyugtatta Trumpékat: Magyarország támogatja a Közel-Kelet-politikájukat

Magyarország támogatni fogja az Egyesült Államok közel-keleti politikáját az Európai Unióban – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán azt követően, hogy kedden Washingtonban találkozott Jared Kushnerrel, Donald Trump amerikai elnök vejével és főtanácsadójával, aki jelentős szerepet játszott az új közel-keleti békemegállapodás kidolgozásában.

HVG Könyvek HVG Könyvek

Tárgyaljunk úgy, mintha az életünk múlna rajta!

A tárgyalás az együttműködés lelke, az emberismeret alkalmazott tudománya. Chris Voss az FBI vezető nemzetközi túsztárgyalójaként több mint két évtizeden át válsághelyzetekben tökéletesítette tárgyalási technikáit. Az alábbiakban Tárgyalj úgy, mintha az életed múlna rajta című könyvéből olvashatnak egy részletet.