Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#székely_himnusz

Itthon MTI/hvg.hu

Himnuszos DVD-t kaptak a magyar és határon túli iskolák

Ünnepélyes keretek között átadta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója a Himnusz új zenei és képi megjelenítését tartalmazó CD-t és DVD-t a magyarországi és a külhoni magyar általános iskolák képviselőinek kedden az Országházban.

Itthon hvg.hu

Leforgatja a Székely himnuszt is a köztévé

Újraforgatja a szilveszter éjfélkor, nemzeti ünnepeken, valamint műsorzáráskor a televízióban leadott Himnusz-felvételt a Magyar Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA). Az új Himnuszt vasárnap éjjel fogják felvenni a Lánchíd pesti felhajtójánál, de tervben van a Székely himnusz, valamint az Európai Unió himnuszának, az Örömódának a leforgatása is.

Itthon MTI

Jávor Benedek: nem irredenta a Székely himnusz

Az LMP frakcióvezetője, Jávor Benedek soha nem minősítette irredenta műdalnak a Székely himnuszt, a párt tiszteletben tartja a dalhoz fűződő érzelmeket - írta az LMP az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.

Vélemény Dobszay László

A "székely" himnusz

Sok mindenért sajnálom a székelyeket, de legjobban talán a - mostanában egyre több politikai rendezvényen is elhangzó - "székely himnuszért". Ennél biztosan jobbat érdemeltek.