Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#pörkölt

Gasztro hvg.hu

A vad sört kíván

Megkezdődött a vadászidény, de a gasztronauták ilyen tájt leginkább a vadételekre „lőnek”. A sörgasztronómus is készült: megmondja, hogy a vad fogásokat, milyen típusú sörrel javasolt párosítani.

Élet+Stílus Kovács Gábor

Erős idegzetűeknek: a pataji pacal - recept

Háromféle evő létezik. Van, amelyik inkább éhen hal, de nem vesz a szájába belsőséget. Van a látens, aki titokban két fitnesz saláta között befalja, aztán gyónni megy. A harmadik igen bensőséges viszonyt ápol a belsőségekkel. Különösen a pacallal. Ehhez erős gyomor és idegzet kell. Pláne egy fesztiválon.

Gasztro SzJ

A vonatozó ínyenc - recept

A Travel Channel nálunk is népszerű sztárja, Jonathan Phang, aki mellesleg Naomi Campbell, Liv Tyler és Tyra Banks ügynöke volt korábban, ismét visszatér a képernyőre és folytatja gasztronómiai kalandozásait, ezúttal Skóciában, Kanadában, Ausztráliában és Peruban. Nemrégiben Budapestre látogatott, és egyik kedvenc receptjét is megosztotta olvasóinkkal.

Gasztro Marton Levente

Tökéletes ragu - recept

Hogy mi is az a ragu? Se nem tokány, se nem pörkölt. S legfőképpen nem az, amit boldogult úrfi korunk menzakonyháin előszeretettel merőkanalaztak a szétfőtt tésztákra.

Gasztro hvg.hu

A fejétől a csülkéig - melyik húsrész, mire való ?

A csirkemellet meg a csirkecombot még az óvodások is felismerik, és a legeslegkezdőbb háziasszonynak is van lővése róla, mit kezdjen vele. De hogy milyen alkatrész kell egy jó sertéspörkölthöz, mi az a kotlett, mire való a gömbölyű felsál, az már okozhat gondot, pláne, hogy egyáltalán mit kell tudni a jó húsról.