Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#pártprogram

Itthon MTI

A Jobbik jövő héten bemutatja EP-választási programját

A Jobbik a jövő héten bemutatja az európai parlamenti (EP-) választásra készített részletes programját - jelentette be Staudt Gábor EP-képviselőjelölt vasárnap Budapesten, a párt új plakátkampányát bemutató sajtótájékoztatón.

Gazdaság hvg.hu

"Olyan lehet az antennám, mint egy maláj gépé"

Bármelyik ellenzéki erő is kerülne kormányra, annak komoly, a költségvetésre negatív hatásai lennének. A pártoknak pedig szép korrupciós ígéretei vannak, ám többen hitelességi deficittel küzdenek. A Transparency International Magyarország sajtótájékoztatóján a pártok programjainak költségvetési hatásait és korrupcióellenes ígéreteit értékelték. Bod Péter Ákos, a program védnöke szerint ugyanakkor korrupcióellenes ígéretek területén ő már érzékel pozitív jeleket, de az is elképzelhető, hogy az ő antennája vette rosszul a jeleket.

Itthon hvg.hu

Mától szavaznak a 4K! tagjai a pártprogramról

A teljes tagság bevonásával alakítja ki a 4K! az új baloldali patrióta párt alapprogramját - tette közzé a szervezet. A formálódó párt helyi csoportjai több mint 200 javaslatot készítettek a pártprogramhoz, a mai naptól kezdve pedig a teljes tagság szavaz a javaslatokról.