Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#oltási_terv

EUrologus EUrologus

Jövő héten jön az újabb uniós vakcina

Rendkívüli ülést hívott össze az Európai Gyógyszerügynökség március 11-ére, amelynek egyetlen célja, hogy egy következő vakcina, a Johnson & Johnson cégcsoport tulajdonában álló Janssen Gyógyszergyár forgalombahozatali engedélyének ajánlásáról döntsenek.

Itthon hvg.hu

Beszállna a főváros az oltások gyorsításába, 10 plusz oltópont nyílhat

Hatpontos tervvel érkezett tárgyalni Karácsony Gergely főpolgármester a Miniszterelnökségre az oltások gyorsításáról. Fővárosi forrásaink szerint a megbeszélés operatívan zajlott, megállapodtak abban, hogy az operatív törzs engedélyével Budapesten lehetnek plusz oltópontok, amikor elkezdődik a tömeges oltás.

Itthon hvg.hu

Most megtudhatja, mennyien lehetnek ön előtt az oltási tervben

Azt eddig is lehetett tudni, hogy nyolc fázisban tervezik beadni az oltásokat, most viszont a 444 által ismertetett oltási tervből az is kiderül, hogy számszerűleg az egyes csoportokban hányan vannak. Ha összeadunk-kivonunk megkaphatjuk, hogy mennyien lehetnek előttünk a listán.

hvg360 Gergely Márton, Hamvay Péter

A kormány sem tartja be oltási tervét, nem csoda, hogy sokan ügyeskednek

A magyar halálozási adatok az elmúlt év végén jelentősen meghaladták a sokéves átlagot, ráadásul 4000 esetben a Covid sem magyarázza az eltérést. A kormány magyarázattal nem szolgál, csak az Európai Uniót hibáztatja a kevés oltásért. Pedig épp csak az EU-nak köszönhetjük, hogy már beoltottak tízezreket.