Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#napirend_előtti_felszólalás

Itthon Fekő Ádám

Vadai Ágnes: Ha oltásellenesek lennénk, vigyázzba állnánk ennek a bénázásnak

Összeült kedd délután az Országgyűlés, ahol a napirend előtti felszólalások két részre szakadtak: az ellenzék szidta a kormány víruskezelését, a kormánypárt pedig szidta az ellenzéket, amiért változtatja a véleményét. Rétvári Bence azt kérte, ne a híreket olvassák az ellenzéki képviselők, hanem a kommenteket alattuk.

Itthon hvg.hu

Busztenderrel vágott vissza a Szájer-ügyre a Fidesz a parlamentben

Szájer-ügy és uniós vétó az egyik, baloldali kamuvideók és drukkolás a vírusnak a másik oldalon – szópárbajjal kezdődött az Országgyűlés ülése hétfőn. A Demokratikus Koalíció képviselője ereszcsatornát vitt a Parlamentbe, a Jobbik pedig valószínűleg először kimondta az ülésteremben a "gangbang" szót.

Itthon hvg.hu

Vakcinákról beszélt Szijjártó a Parlamentben, nem úszta meg a jachtozást sem

Szijjártó Péter külügyminiszter szerint a kormány egyetlen koronavírus elleni vakcina mellett sem lobbizott, nem üzleti vagy politikai érdek dönti el, mit lehet majd itthon beadatni. Az ellenzéki politikusok szinte kivétel nélkül arról beszéltek, lassítani kellene a tempón, az orosz vakcina fejlesztése átláthatatlan.

Itthon hvg.hu

Orbán Viktor: Lezárják Magyarország határait

Drasztikus korlátozó intézkedéseket jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentben: az ország lezárja a határait, csak magyarok léphetnek be, éjféltől betiltják a rendezvényeket, a szórakozóhelyek, mozik zárva lesznek, az élelmiszerüzletek, patikák és drogériák kivételével minden üzlet, étterem és kávézó bezár háromkor.