Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#magyar-román_meccs

Bűnügy hvg.hu

Újabb ítélet a magyar-román meccs utáni rendbontásról

A napokban sikerült azonosítania a rendőrségnek azt a férfit, aki az ítélet szerint a magyar-román válogatott labdarúgó mérkőzés napján az agresszív szurkolói csoport tagjaként kövekkel és üveggel dobta meg az intézkedő rendőröket.

Nagyítás hvg.hu

Egy hosszú, nehéz hét képei

A mögöttünk álló hét a magyarországi és földközi-tengeri menekültek kálváriájáról és tragédiájáról szólt. Az egész világot sokkolta a török partoknál talált menekült kisfiú holttestének fotója, de Magyarországon is pár órával a cél előtt, testvére karjában halt meg egy férfi, aki Pakisztánból jutott Bicskéig. Mindenkiben megszólalt valami, a magyar kormányt kivéve. Kijevben folytatódtak a zavargások, Ferenc pápa pedig meghökkentő kijelentést tett. És volt egy magyar-román meccs is. A hét eseményei képekben.

Itthon hvg.hu

Fotó: Felgyújtottak egy autót a focihuligánok

A null-nullás döntetlennel végződő magyar-román Eb-selejtezőt követően a magyar focihuligánok felborítottak és felgyújtottak egy kocsit a nyolcadik kerületi Elnök utcában, a Népligethez közel. Az ultrák a meccset nem a stadionban, hanem a Népligetben követték egy kivetítők, miközben többször is összetűztek a rendőrséggel.

Itthon hvg.hu

Menekültekre támadtak az ultrák a Keletinél

Az ultrák délután óta melegítenek az esti magyar-román Eb-selejtezőre. Miután tegnap éjszaka balhéztak a Belvárosban, délután petárdákat dobáltak, ria-ria-Hungáriáztak a Deák térnél, majd megtámadták a Keletinél lévő menekülteket is.