Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#libidó

HVG Extra A Nő

Hova lett a szex az életünkből?

Hétköznapok, feladatok, problémák, logisztika, stressz, vagy épp a napi monotónia nem éppen vágykeltő hatásúak. A napi huszonnégy órányi tennivaló észrevétlenül távolít el minket az intimitástól, a minőségi szextől. Nincs rá tér, lehetőség, idő, energia. Valami mindig fontosabb, sürgősebb, egy idő után teljesen megfeledkezünk arról, hogy mire is vágyott volna a testünk-lelkünk. Tudjuk egyáltalán mire vágyunk?

Plázs hvg.hu

5 tipp, ami garantáltan elűzi a tél végi depressziót és a tavaszi fáradtságot

Fáradtság, nyugtalanság, aluszékonyság, fokozott étvágy és az ezzel együtt járó hízás, társaságkerülés, dekoncentráció, libidó csökkenése, általános rossz közérzet - mind a tél végi időszak jellemző panaszai, amelyeket tényleg érdemes komolyan venni. – Most adunk néhány hasznos tanácsot, amelyeket betartva a kellemetlen tüneteket elkerülheti.

Plázs hvg.hu

Már kapható a "női Viagra"

Ma már biztosan kapott „női Viagrát”, aki az Egyesült Államokban nőknek szóló vágyfokozóért ment a patikába. – Mostantól receptre vásárolható a libidójavító, de az orvosok csak bizonyos feltételek mellett írhatják fel, felhívva a betegek figyelmét a lehetséges mellékhatásokra.

Gasztro hvg.hu

Szexgyilkos étrend férfiaknak

Ha elhisszük, hogy vannak asztali afrodiziákumok, melyektől a mennyekbe kerülhetünk, nyugodjunk bele, hogy ugyanígy vannak libidóölő, szexgyilkos ételek is. Különösen veszélyeztetett az állitólagosan erősebbik nem.

Shake life-style.hu

Lehet tanulni az orgazmust?

Itthon a felnőtt férfiak 47, a nők 52 százaléka küzd valamilyen szexuális problémával – derült ki az ELTE...

Plázs Bors

Már nem a régi a magyarok libidója

Már a szeretkezés sem szerez annyi örömöt, mint azelőtt. Az elmúlt három évben a magyarok a korábbi nyolc helyett havi hatszor szerelmeskedtek - számol be a Bors.

Plázs MTI

Mi vár a férfiakra negyven felett?

A negyven év fölötti férfiaknál a csökkent libidó, nyomott hangulat és az energiátlanság csupán a normális öregedési folyamat jele, nem pedig alacsony tesztoszteronszinté.

Plázs hvg.hu

A szexuális életet is tönkreteszi az allergia?

Nem érzi magát szexinek, éppen ezért kerüli is a testi kontaktust az allergiában szenvedő beteg – áll az ohiói Cleveland Klinika tanulmányában. Az általa megkérdezett páciensek 83 százaléka valotta be, hogy állapota kihat szexuális életére.