Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#kvalifikáció

Sport MTI

Atlétika-vb-t halasztanak el a koronavírus miatt

A sportra is komoly hatással van a kínai koronavírus terjedése, Kínában több jelentős nemzetközi sporteseményt töröltek, illetve olimpiai kvalifikációs versenyeket más országba helyeztek át. A fedettpályás atlétika-vb-t pedig egy évvel elhalasztják.

Sport hvg.hu

Berki Krisztián lecsúszhat a riói olimpiáról

Berki Krisztián lemarad a glasgow-i olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokság szerenkénti döntőjéről lólengésben, így oda az esély a közvetlen ötkarikás kvalifikációra, a pótkvalifikációs tesztverseny pedig már nem a szerspecialistáknak kedvez. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar klasszis riói kvalifikációjára minimális az esély – írja a Nemzeti Sport.

Sport MTI

Riói olimpiai: változtak a kvalifikációs szabályok a férfi pólósoknál

A vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség megváltoztatta a 2016-os olimpiára meghatározott kvalifikációs kritériumokat a férfi pólósoknál. Mindezt azért tették, hogy az Egyesült Államok férficsapata mindenképpen ott legyen Rio de Janeiróban – írják a magyar sportági szövetség honlapján.

Sport Somos Ákos

„Pancser dolog volt” - ér-e kvótát kenuban a Big Brother-győzelem?

Most hét végén kezdődik a nagy kajak-kenu „menetelés”: az olimpiai válogatóversenyek sorozata, illetve az Európa-bajnokság. Négy számban nincs még olimpiai kvótája a magyar kajak-kenu válogatottnak, felvezetésként Szegeden ezekben a számokban rendeznek válogatót a poznani pótkvalifikációs versenyre. Lesz-e magyar kenupáros Londonban?