Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#játékvezetők

Sport hvg.hu

Meglepő döntést hozott az NFL vezetősége

Az amerikaifutball-liga elmúlt hetének legnagyobb szenzációja volt, hogy visszatérnek a pályára a hivatalos játékvezetők. Ezzel természetesen a pótbírók munkájának az NFL-ben vége. Ennek ellenére úgy határozott a liga vezetősége, hogy a hétvégén még kaphatnak fizetést.

Sport hvg.hu

Új NFL-szabály: Régi seprű, jól seper

Egész Amerika, de talán a világ nagy része várta epedve szeptember 27-t, miután egy nappal korábban bejelentették, hogy visszatérnek a hivatalos játékvezetők jól megszokott közegükbe, a futballpályára. A szezon során először a Baltimore Ravens-Cleveland Browns mérkőzést tisztelték meg munkájukkal, amely 23-16-os baltimore-i sikerrel örvendeztette meg a hazai szurkolókat.

Sport hvg.hu

Erősen vitatható bírói döntésnek köszönheti a győzelmet a Seahawks - videó

Az NFL hétfő esti rangadóján a Seattle Seahawks a Green Bay Packerst fogadta, amelynek végjátéka igen izgalmas befejezést eredményezett. A vendégek szurkolói számára egyértelmű volt, hogy nyert a csapatuk, viszont a pótbírók egy erősen vitatható ítéletet hoztak döntő szituációban, aminek köszönhetően a hazaiak 14-12-re nyertek.

Sport hvg.hu

Hazaküldtek két vízilabda bírót az olimpiáról

Két játékvezetőt hazaküldtek az olimpiáról, mert a spanyol-horvát mérkőzésen nem adtak meg egy gólt annak ellenére, hogy a kivetítőn azonnal lehetett látni, hogy teljes terjedelmével áthaladt a "gólvonalon".