Vakcinás csokinyuszival készül a húsvétra a maszkos mikulással világhíressé vált cukrász
A húsvét megtartása még kérdéses, de az év nyuszija már megvan hozzá.
A húsvét megtartása még kérdéses, de az év nyuszija már megvan hozzá.
A konyha ördöge séfkabátját elegáns öltönyre cserélte, és nagy tétekben játszik.
Az étterembe járók igénye megnőtt az egészségesebb és környezetet kevésbé terhelő ételekre, ráadásul a koronavírus-járvány most lökést adott olyan szemléletváltásnak is, mint az alapanyagok helyi termelőktől beszerzése. Ezekről, vagyis a zöld vendéglátásról beszélgettünk Szabó Eszterrel, a Felelős Gasztrohős Alapítvány kommunikációs vezetőjével, és Patai Zoltánnal, a NetPincér ügyvezetőjével.
Nem, nem elírás. Vajon éhes vagy ideges?
Idén volt 39 éves a Don Francesco, új tulajdonost keresnek az étteremnek.
"Visszanézve micsoda baromság, hogy híresek leszünk és meg fogunk élni abból, ha az öcsém videót készít a főzéseimről" – mondja Fördős Zé, akit 35 éves koráig olyan lámpaláz gyötört, hogy sosem hitte volna, hogy mások előtt szerepelni fog. Milyen felelősséggel jár az ismertség? Kell-e egészségesen főzni? Állást kell-e foglalni közéleti kérdésekben? És mi jó lehet egy világjárványban? Portréinterjú az RTL műsorvezetőjével.
A Street Kitchen alapítóját vállalkozóként is megmozgatja a vegán irányzat.
Nem minden az, aminek látszik. Az olaszok nem is nyugodtak bele, hogy egy katalán sajtgyártó átvágja a fogyasztókat a mozzarellájával.
Lélegző csomagolást talált ki a kanadai üzletasszony, amivel „életben” tartható az étel, és még környezettudatos is.
Ötvenezer angol fontot, vagyis húsz millió forintot fizet a húsról és egyéb állati eredetű ételekről való lemondásért egy angol cég.
A kínai "tüzes víz" a világ legnépszerűbb itala lett.