Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#ellenzéki_összefogás

hvg360 Dorosz Dávid

Dorosz Dávid: Orbán Mohácsot hozott – közösen változást fogunk

Egy évvel járunk a 2022-es parlamenti választás előtt. Az ország az elmúlt évtizedek legsötétebb óráit éli – naponta százak halnak meg, családok tízezrei mennek tönkre, egész iparágak kerülnek a tönk szélére. Közben a Orbán-kormány gyilkos alkalmatlansága példátlan személyes vagyoni felhalmozással párosul. De hosszú idő után először Orbán verhető – erről szól az előttünk álló egy év. Vélemény.

Itthon Nagy Iván László

Nagy jelentőségük lehet a most alakuló pártoknak 2022-ben, de nem úgy, ahogy ők tervezik

A Fidesz és az ellenzék közé pozicionálják magukat azok a független politikusok, akik pártjaikból kiválva különutas politikát terveznek. Bár az ambiciózus kísérletek szakértői szemmel nézve megközelíteni sem fogják a parlamenti küszöböt, a billegő körzetekben pont a rájuk leadott párszáz szavazat döntheti el a 2022-es választások végeredményét.

Itthon hvg.hu

Karácsony Gergely: "Szelíd forradalomra van szükség"

Véget kell vetni Magyarország megosztottságának, ehhez le kell zárni az elmúlt harminc és benne az elmúlt tíz év fejezetét - jelentette ki a főpolgármester hétfőn, a Facebook-oldalára feltöltött március 15-ei ünnepi videójában. Videóüzenetet tettek közzé az ellenzéki összefogás pártjainak vezetői is.

Itthon Kacskovics Mihály Béla

Az ellenzék terepen akarja megnyerni a 2022-es választást

Nem egymást kell ütni, hanem a Fideszt, az előválasztás nem több, mint egy eszköz, 2022-től pedig egyértelműen kormányozni készül a jelenlegi ellenzék – hangzott el a Republikon Intézet keddi konferenciáján.