Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

Télapó

Gazdaság Sztojcsev Iván

Télapó és az elhibázott projektmenedzsment

Nem egyszerű eldönteni, hogy Télapó a világ legjobb projektmenedzsere-e vagy a legrosszabb. Azt mindenki, aki valaha végigcsinált egy vizsgaidőszakot, pontosan tudja, hogy a határidő előtti utolsó éjszakán csodákat lehet tenni, de felvetődik a kérdés: ha egy évre előre tudjuk, mikorra kell végezni, nem lehetne jobban megszervezni a felkészülést?

Kult hvg.hu

Férfiak, akik nélkül nem lenne igazi a karácsonyunk

Mondjon egy olyan karácsonyi filmet, amelyiknek nő a főszereplője! Ugye, hogy nehéz? Viszont itt van nekünk Steve Martin, Chevy Chase és Jim Carrey, akik nélkül ma már elképzelni sem tudnánk az ünnepi tévéműsort. Összeszedtük a férfiakat, akik nélkül nincs karácsony.

Élet+Stílus hvg.hu

Fényvillamos és fénytroli mellett fénymetró is van már, igaz, nem Budapesten – videó

Idén is pályára engedték a chicagói közlekedési társaság karácsonyi metróját, amelyet több ezer izzóval világítottak ki és kívül-belül ünnepi dekorációval vonták be. Az Insider szerint 1992 óta van ilyen különmenet, és jótékony célokra is használják: élelmiszer szállítanak azzal rászorulóknak. A hat kocsiból álló szerelvényben van egy pőrekocsi is, amelyen maga a Télapó illetve Santa utazik, természetesen a szánján. A chicagói fénymetró mellett hasonlóan látványos fénybusz is jár az ünnepek idején.