Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Szarka_Gábor

hvg360 HVG360

Élesben Szarka Gáborral: Gyalázat kategória, amit néhány oktató csinált

Felháborítónak nevezte Szarka Gábor, hogy az SZFE-től fizetést kapó oktatók kampányoltak az ellen, hogy fiatalok felvételizzenek az intézménybe. A kancellár szerint valójában a mesterek rántották ki az egyetemről a saját tanítványaikat. Ő úgy látja: a hallgatókat valójában nem érdekli, ki a fenntartó, és nem érti, hogy mi a probléma, ha most jobbak a lehetőségek náluk, mint korábban.

Kult Czeglédi Fanni – Kovács Bálint

Nulla kredittel zárhatják le az SZFE-hallgatók őszi félévét

A színművészeti egyetem új vezetése az őszi hallgatói krediteket a tavaszi félévre regisztrálná. Az önköltséges hallgatóktól elkérnék a tandíjat, az állami ösztöndíjas hallgatók féléve viszont „nem veszne el”, nem számítana bele az ingyenesen felhasználható tizenkét félévbe. Az egyetem polgársága nem érti, mi lehet a kuratórium célja az intézkedésekkel, amelyeket egyébként hivatalosan még nem is közöltek velük, pedig februárban már indul a következő félév.

Kult hvg.hu

Indoklás nélkül kirúgták az SZFE pszichológusát is

Egy nappal azután, hogy indoklás nélkül kirúgtak egy gyedről visszatérő tanárt. A pszichológus ingyen foglalkozott a hallgatókkal és oktatókkal, annyian kértek tőle tanácsadást, hogy várólistára volt szükség.