Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Samu_Tamás_Gergő

Itthon hvg.hu

Habony Árpád szép társaságba verekedte be magát

Illusztris társaságba verekedte be magát Orbán Viktor kommunikációs főtanácsadója a középkorú házaspár 2006-os „lekaratézásával”: nem ő az egyetlen magyar közéleti szereplő, aki a maga kezében vette a „rendteremtést”. Az egyik politikus rövidgatyában ment neki rendőröknek, a jobbikos Zagyva György Gyula a szamurájkardra és az ostorra esküszik, van, aki forgótáras pisztollyal nyomult, de akadt már a közelmúlt politikatörténetében fojtogatás és kutyagyilkolászás is. Itt az erőszakos magyar politikusok toplistája: válassza meg a tuskó-frakció vezetőjét!

Itthon MTI

Lemondott mandátumáról Samu Tamás Gergő

A jobbikos Samu Tamás Gergő szerdán lemondott országgyűlési képviselői mandátumáról. A politikus azután döntött így, hogy a Fővárosi Bíróság kedden hivatalos személy elleni erőszak miatt jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte őt.

Igazságszolgáltatás MTI

Tíz hónap felfüggesztett Samu Tamás Gergőnek

A Jobbik képviselőjét csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszakért ítélték el első fokon. Samu 2008. március 15-én este a rendbontó tömegből a rendőrök felé dobott tárgyakat, illetve egy rendőr pajzsába rúgott. Samu Tamás Gergő - képivselősége miatt - nyomban mentesül a büntetett előélethez fűződő joghátrányoktól, ahogy az ítélet jogerőre emelkedik.